Lid worden

U kunt lid worden van de vereniging en meespelen in een van de orkesten. Neem daarvoor contact op met het secretariaat via concertina@zeelandnet.nl.

Openbare repetities

Regelmatig worden er openbare repetities gehouden, waar u kunt zien en horen hoe de orkesten repeteren, enz. De data van deze openbare repetities kunt u vinden in de kalender.

Faciliteiten

Bent u lid van de vereniging dan kunt u (uiteraard van bevoegde accordeondocenten) les volgen aan de Zeeuwse Muziekschool tegen de gebruikelijke voordelige verenigingstarieven. De orkestmuziek wordt gratis ter beschikking gesteld.

Huuraccordeons

Leerlingen (kinderen maar ook volwassenen) die accordeon willen gaan leren spelen kunnen bij de vereniging voor één jaar een accordeon huren. Dit verlaagt de drempel omdat men niet meteen een instrument hoeft aan te schaffen. Binnen dit jaar krijgt u van de docent te horen of de vorderingen het toelaten een eigen instrument aan te schaffen.

Belangrijke financiële wetenswaardigheden

Contributie voor leerlingen bedraagt € 27,25 per kwartaal. Contributie per maand voor leden van Entrée, Ensuite of Encore is € 40,00 per kwartaal.
Huur van accordeon voor een klein model tot 60 bassen € 140,00 per jaar. Huur van accordeon voor een groot model tot 120 bassen € 180,00 per jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *