Foto’s

Het ensemble Encore speelde op 4 november 2023 in Het Speelhuus van Ter Reede in Vlissingen.

De links naar de diverse stukken vindt u onder de Video’s 

13 oktober 2023 verleende Concertina medewerking aan een concert van het Koor Exaudi in de Moriakerk in Westkapelle.
Zij openden het concert met Adiemus van Karl Jenkins, De link naar het complete concert vindt u onder de Video’s 

6 oktober 2023 gaf Concertina een geslaagd optreden in Ter Valcke in Goes. 

14 mei 2023 speelde Encore tijdens de kerkdienst in de St Jacobskerk Vlissingen
De volledige dienst met de muziek van Encore is te bekijken en te beluisteren op https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21459

Op 5 november 2022 speelde Concertina in Ter Reede. Lees hieronder de recentie van het optreden:

Publiek verrast met bijzonder optreden accordeonvereniging Concertina

VLISSINGEN -De Zeeuwse Accordeonvereniging Concertina heeft het publiek in het Atrium zaterdagmiddag verrast met een bijzonder optreden. Ze hebben op het podium in het Vlissingse Ter Reede van WVO Zorg de sterren van de muzikale hemel gespeeld.

Zelfs het inspelen voor het concert is al rustgevend en zet direct de goede toon. Met als gevolg een dankbaar applaus van de aanwezigen. `Het is een tijdje geleden dat Concertina hier heeft opgetreden`, herinnert evenementenorganisator Gerard zich. `Jong en ouder maken samen muziek. En de jongste muzikant zit achter het slagwerk, als ik het goed heb gezien`, vertelt hij verder. De Vlissingse dirigent Harry Schroevers van Concertina neemt daarna het woord en al snel is zijn orkest aan het spelen. `Mooie muziek met de accordeon en slagwerk. Ze maken er iets leuks van`, merkt een enthousiaste bezoeker op. Ze spelen internationaal. Bijvoorbeeld een aantal keren de Argentijnse tango en ook Schotse muziek, die de Highlands dichtbij brengen. Het publiek zingt later spontaan het beroemde nummer `Halleluja´ mee. Geniet van aanstekelijke marsmuziek en een ABBA-medley. Favoriet bij de bezoekers is ook de `Eenzame herder´, bekend van het orkest van James Last. Een feest van herkenning bij de bewoners van de appartementen, verpleeghuis en medewerkers. `Ik vind het leuk om de muzikanten af en toe iets nieuws te laten doen. Een beetje druk onder zetten`, bekent Schroevers. `Ze repeteren flink op een nieuw muziekstuk en na twee weken komt er iets moois uit`, voegt hij eraan toe. Concertina speelt met succes een tweetal van deze nieuwe nummers. Na afloop spreekt de evenementenorganisator ven Ter Reede het orkest toe. `Een prachtig applaus van het publiek voor jullie. Een fijne middag voor hen, hartelijk dank. Wij zien jullie graag terug met dit mooie spel`, klinkt het tenslotte. En daarna spelen ze nog één keer ´Halleluja´ als toegift.

Foto’s zijn van Loek de Hoogh.

18 juni 2022 Zomerconcert in Domburg met het Duitse orkest uit Hürth-Gleuel

11 november 2018: Morriconeconcert

29 augustus 2018: Encore Zoutelande

7 juli 2018: Promotietour

6 juli 2018: Encore Renesse

24 juni 2018: Ter Reede met Popkoor X-Stream